Birisinin fetişist olduğunu nasıl anlarım?

maskelisinekmaskelisinek Administrator

Bilgilendirme yazımızda bugün birisinin fetişist olduğunu nasıl anlayacağınız konusunda bazı ipuçları sunacağız. Forum üyeleri de bu konuda mutlaka katkı yapacaklardır.

Fetişist olduğunu düşündüğünüz kişinin bakışları, sözcükleri genellikle ele verir. En yaygın fetişizm türü olan ayak fetişistiyse örneğin cümlelerinde ayaklarınıza itafen bir şeyler söyleyebilir. Ayaklarınızın çok güzel olduğunu, veya şakayla karışık "ayaklarına kapanayım" gibi kelimeler dökülebilir ağzından.

Eğer bunları sıkça kullanıyor ve ayaklarınızla ilgili merakı olan cümleler sarfediyorsa bu onun büyük olasılık fetişist olduğunu, eğer cümlelerinde sıkça kölen olayım, kölenim gibi kelimeler de kullanıyorsa hem fetişist hem de köle eğilimli olduğunu gösterir.

Bu başlığımızda fetişist olduğunu anlayıp anlamama ipuçları devam edecektir.

Kölecikgüney
Etiketlendi:

Yorumlar

  • güneygüney Member, Vip

    bende sıklıkla ''ya elini ayağını öpeyim'' derim. karşımdaki belki öp der diye buna uygun ortam hazırlarım hatta.

    maskelisinek
  • Slave43Slave43 Member, Vip

    Ayağınızı koltuğa veya başka bir yere uzattığınız zaman başka bir yerde oturabileceği boş bir alan olduğu halde sizin ayağınızın yanına veya yakınında bir yere oturuyorsa sizin ayağınıza yakın olmak istiyordur.

    Her bunu yapan ayak fetişi değildir ama sürekli bunu yapıyorsa ayak fetişi olma ihtimali vardır.

    maskelisinek
  • O değilde bunların hepsini yapıyorum ben kahkaha attım

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Birinin fetişist olduğundan şüpheleniyorsanız ona ayaklarınızla ilgili sorular sorabilirsiniz?

    "Kokusu rahatsız ediyor mu?" Örneğin ayağınız ona yakın bir yerdeyse. Gelen cevaplara göre bu çok bariz belli olur. Ama bazı fetişistler bunu fırsat bilip evet çok feci kokuyor diyerek size zorla koklatma kapısını aralamak isteyebilir. Kötü kokuyor dediği halde ayaklarınızdan uzaklaşmıyor aksine yaklaşıyorsa ve koklamaya devam ediyorsa köle tarzı fetişistir. Zaten diğeri itiraf eder hemen.

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    "Ayaklarıma masaj yapar mısın?" Bu soru çok etkili ve iş bitiricidir. Fetişistse bu teklifi asla geri çevirmeyeceği gibi o kadar özenle masaj yapmaya başlar ki sanırsınız masaj yapmıyor ayaklarınıza tapıyor. Bunu hem hareketlerinden hem de yüz ifadesinden anlayabilirsiniz zaten. Bu süreci uzatmak elinizde. Saatlerce yorulmadan masaj yapmaya devam edecektir. Arada ayak parmaklarınızı oynatıp yüzüne de yaklaştırma girişimlerinde bulunabilirsiniz. İtiraz etmeyecektir.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .