Sahibe köle ile sevgili olabilir mi

Herkese Merhabalarrrr

Sanırım bu soruyu herkes merak ediyordur.

Sizce böyle bi ilişki evliliğe kadar gider mi ?

Sahibe ve köle için zorlukları nelerdir ?

Bir sahibeyle sevgili olmak,evlenmek ister miydiniz ?

Zop304cenkerken44KölecikshoeloverAndriyŞevçenkoAcemi1ServerfeetfetishkoleizmirArchenemyAbaza

Yorumlar

  • Bence bir sahibenin gozunde kolenin hic bir deyeri yoktur və bu yüzden de bir insan deyer vermediyi birini nasil sevebilirki

    Mıstress_Berıll
  • aradaki bağ yıllar içinde güçlenirse bu sevgililiğe evliliğe kadar gidebilir diye düşünüyorum olmayacak bir şey değil bence

    cenkerken44Mıstress_BerıllSlave43AndriyŞevçenkoServerfeet
  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Bence olabilir, hatta güzel de olur diye düşünüyorum. İki taraf karşılıklı uyum içindeyse günlük hayatlarına da bir formül bulabilirler. Zaten 7/24 kölelik veya sahibelik olmuyor bence. Romantik bir ilişki de olabilir arada. Hatta aşk olursa en mükemmel ilişki biçimi olur.

    cenkerken44shoeloverSlave43AndriyŞevçenkoServerfeetArchenemySakatat
  • Bu tür bir ilişkinin birkaç farklı boyutu olabilir ama siz sanırım lifestyle bir köle-sahibe ilişkisinden bahsediyorsunuz. Yani sadece belli periyotlar halinde değil, günlük hayatta bile bu rollerin benimsendiği bir ilişki. Bunu gerçek bir köle tabii ki ister. Köle zaten tabiatı gereği kendini sahibesine adar ve bunu ömrü boyunca sürdürebilir. Ancak sahibe açısından, evliliğe kadar ilerlemesini nadir durumlar dışında pek olası görmüyorum. Bir ilişkinin temel esası karşılıklı tatmindir, bunun üzerine oturmayan ilişkiler sağlıklı olmaz. Sadece köleyi domine ederek tatmin olabilecek ve bunu da uzun bir süre sürdürebilecek kadınlar da genelde sadece hikayelerde falan olur, bu tür kadınların sayısı aslında çok çok azdır. 


    Dolayısıyla, sahibe rolündeki kişi, salt köle-sahibe ilişkisi yaşadığı biriyle evlenmek istemeyebilir. Bu durum daha farklı sebeplerden dolayı sahibeye cezbedici gelmiş ve gerçekleşmiş olabilir (belki maddi imkanlardan yararlanma vb.). Bu tür bir ilişkide evet iki tarafın da ihtiyaçları bir ölçüde karşılanır ve uzun süre sürdürülebilir; ancak gerçek anlamda tatmin olan tek taraf köle rolündeki kişidir, sahibe bu ilişkiyi ancak belli çıkarlar uğruna "kabullenmiş" olur. Burada da gerçek köle aslında kim olur sizin takdirinize bırakıyorum.


    Uzun süre beraber olacağınız, vakit geçireceğiniz biriyle önce "insan" olarak anlaşabilmeniz gerekir. Bu ilişkideki rollerden falan çok daha önceliklidir, "ilişkinin" öncülüdür diyebiliriz hatta. Buradan sonrası ise karşılıklı iletişim ve tatmin. Yani bu olaya köle-sahibe birlikteliği noktasından bakmak yerine, iki insanın eğilimlerinin birbirleriyle ne kadar uyumlu olduğu; olmadığı durumlarda ise birbirlerini ne kadar tolere edebildikleri noktasından bakalım. Erkek kişinin kölelik eğilimleri olabilir. Kadın için bu bir sorun oluşturuyor mu? Oluşturuyorsa bile ne ölçüde kabul edebiliyor? Sahibe rolünde kendisi pek tatmin olmasa bile, partneri için bunu belli ölçüde tolere edebiliyor mu? Kadının da farklı eğilimleri olabilir tabii, aynı şey bu durumda da erkek kişi için geçerli. En yüksek tatmini köle rolünde yaşıyor; ancak partneri için farklı bir rolde olmayı da belli ölçüde tolere edebiliyor mu? Bunların mümkün olduğu ilişkiler evliliğe kadar gidebilir ve sağlıklı şekilde sürdürülebilir. Mümkün olmadığı durumlarda ise, belki açık ilişki yaşanabiliyorsa, kendi aralarında bu rollere devam ederlerken birbirlerinde bulamadığı tatminleri de farklı yerlerden karşılamaya devam edebilirler


    Not: "tatmin" kelimesini sadece cinsel algılamayın. Tatminin birçok boyutu olabilir, en önemli boyutu da duygusal tatmindir

    maskelisinekMıstress_BerıllshoeloverSlave43AndriyŞevçenkoZop304[Silinen Kullanıcı]ServerfeetNeznayacenkerken44Yaga.Reactions.RecordLimit.Single
  • KölecikKölecik Member, Vip

    sahibenin ve kölenin sınırlarına bağlı sınırlar ortaksa olabilir herşey mümkün

    shoeloverAndriyŞevçenkoMıstress_Berıll
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Bunu her iki taraf da bir oyun olarak görürse pekala olabilir

    Yurt dışında yaşarken partnerimle böyle bir ilişkim vardı.Sex de yapardık, köle-sahibe ilişkimizi de yaşardık

    Sanırım burada ''kölelik'' durumu ilişkiyi belli edecek olan şeydir.Kölenin sahibesinden her zaman ona bu şekilde davranmasını istemesi, sahibesi tarafından rahatsız edici olur ve uzun vadede aşk kavramı yaşanamaz.

    Kısacası böyle bir ilişki yaşadım ve çok güzel günlerdi...

    Mıstress_BerıllKölecikServerfeetArchenemy
  • Burada belirleyici olan taraf kadın. Kölesini nasıl gördüğüne bağlı. "Değersiz aşağılık bir pislik" olarak mı görüyor yoksa onu taparcasına seven bir insan mı .

    Mıstress_BerıllServerfeet
  • Merhaba, ben ilgi duyduğum, evleneceğim kişinin aynı zamanda sahibe olmasını isterdim. Ancak karşılaştığım sahibeler buna pek sıcak bakmıyor. Aslında sahibe- köle ilişkisini, sevgililer arasındaki ilişki türünden ayıran şey, sanırım ,sahibenin kölesini çekici bulmaması bence. Taraflar arasında duygusal bir etkileşim olursa bence uzun süreli bir ilişki mümkün ve güzel olur. Gerçek bir dominantın kölenin itaatini çekici bulması ve uzun süreli bir ilişkiye girmesi çok mümkün ama sadece itaatkar tavırdan değil, kölenin kendisinden de etkilenmiş olması lazım ki böyle bir ilişki başlasın. Doğal olarak tıpkı diğer birlikteliklerde olduğu gibi bu birliktelikte de bu uyumu yakalamak zor. Dolayısıyla bir kölenin uzun süreli ilişki yaşayacağı sahibeyi bulması da zor.

    Sahibelerin "kölemle sevgili olmam" ifadesi ise bana kalırsa bu işi sadece finansal bir araç olarak görmeleri. Tabi her para kazanmak isteyen sahibelik yapamıyor onun farkındayım. Ama sahibeliği para için yapanların çoğu da tam anlamıyla dominant olmaktan çok anlık itaatten hoşlanıyorlar. Bir itaatkarla uzun soluklu ilişki zor geliyor onlara, çünkü kölenin itaatkar tutumunun onları gerçekten çektiği, ilişkideki esas motivasyonun bu olduğu söylenemez. Finansal ilişkilerde bunun böyle olması doğal bence. "Dolayısya "sahibem sevgilim olsun" beklenti ve tribine girmeden seansın tadını çıkartmakta fayda var. Hayat, bir gün karşımıza uzun süreli bir sevgili ilişkisi yaşayabileceğimiz bir dominant çıkarırsa da çakırmamak lazım.

    obedient4u
  • Aslında tersten gitmek daha mantıklı. Yakınlaştığınız biriyle ufak ufak mevzuya girmek inanın hazır sahibe bulmaktan çok çok kolay.

    fetishkoleizmirServerfeet
  • Bunu denedim çok kez, ama yönelimi o yönde değilse kaçıyorlar. Fakat bir keresinde iki yıllık bir ilişkim olmuştu ve harikaydı.

  • Dünyadaki sahibe sayısı, köle sayısından oldukça az olduğundan zaten bütün kölelerin sahibe sevgilisi olması çok zor. İster istemez çoğumuz finansal köleliği kabul edeceğiz. Elimde bir istatistik yok, gözlem olarak söylüyorum, umarım yanılıyorumdur

  • Aslında az değildir ancak tr de kesin az çıkar. Biz yeni şeyleri deneyimlemeyi seven bir toplum değiliz ne yazık ki özellikle bu konularda. Önceki denemelerinden bahseder misin rica etsem .Nasıl giriş yaptın nasıl ilerledin ?

  • @obedient4u

    Ben genellikle partnerime karşı açık ve girişkendim. Ayak fetişim olduğunu ergenligin baslarında fark ettim, en çekingen olduğum dönemdi aslında. Sonra bir kadına itaat etmekten hoşlanabilecegimi düşündüm. 17 yaşımdayken sevgilime açtım konuyu, yadırgadı ve dominant davranmayı kabul etmedi. Ama ayaklarını yalattı. Tabi dominant olmadığı için ilişkimiz ben ona açıldıktan 3 ay sonra falan bitti.

    MSN'nin olduğu, skype'in yeni çıktığı dönemlerde hem Mirc serverlarında hem, MSN de hem skype da sahibe aramişligim çok oldu. Bir ara sahibenin isteği ve onun gözünün önünde bir erkeğe hizmet etme fantazisi kurdum ve iki kere denedim de. İlkni fetişizm.net vasıtasıyla tanıştığım bir sahip sayesinde yaşadım. Kız arkadaşına ve ona köle oldum. Çiftlerle olan diğer deneyimin de harikaydı.

    Bu iki deneyim arasındaki bir zaman diliminde uzun sure partner bulamadığım için skypetan ile gore nick aratmaya başladım,ilk sürümlerinde vardı bu özellik. Korka korka ama çok nazikçe yönelimimi anlatan mesajlar attım ve şansa biri dondu. Konuştuk falan, 1.5 yıl bir iliskimiz oldu. Deneyimlerin dersen straponu ve gerçek penisi tahmin etmissindir. Aşağılanma, kırbaç, pissing gibi küçük şeyler de var.

    Herşey bu kadar iyi gitmedi tabi. Çok sevdiğim bir sevgilime bunu açmaya koruyordum ki haklıymışım, belli etmeye başladığımda ayrılık.

    Bir keresinde de ayaklarını çok beğendiğim bir arkadaşıma açıldım, iş yerinden ortak arkadaşlar öğrendiği gibi üniversiteden ortak bir arkadaşımız varmış o bile öğrenmiş.

    Acısı, tatlısı çok girişim; epi topu 4-5 deneyim var.

    Zop304obedient4ushoeloverArchenemyAndriyŞevçenko
  • Ancak her geçen gün bdsm deki sınırlarım genişledi. Bir de şunu eklemem lazım her ne kadar istersem de sevgili ile sahibe-köle ilişkisi yürütmek zordu, hele ki yoğun duygular varken. Hem sahibe için, hem köle için zordu diyebiliriz. Bir yanda biyolojik bir ihtiyaç ve cinsel yönelim, öte yanda hissedilen duygular, bir diğer tarafta toplumun bize ogrettikleri.

    obedient4u
  • The user and all related content has been deleted.
  • Kesip atmışsın ama cuckold denilen bir olay var ;)

  • The user and all related content has been deleted.
  • HilalHilal Member

    Ben erkek arkadaşımın kölem olmasını isterdim ama o da bu durumdan zevk alıyorsa yani fetishi varsa ama köle biriyle sevgili olmak başka sevgilini kölen yapmak yani içindeki fetishti ortaya çıkarmak başka bir insanla normal şekilde konuşup arkadaş veya sevgili olduktan sonra köleleştirmek aşırı zevk veriyor

    maskelisinekMıstress_BerıllsailorbutsubfetishkoleizmirKölecikServerfeet
  • HilalHilal Member

    Ayrıldım BDJSJDJSODOSODO

    Mıstress_Berıll
  • özel değilse ve sizin de hoşunuza gidecekse nedenini biz fetiş ve kölelerle de paylaşabilir misiniz? Aynı hatayı yapmayalım

  • Bu kişilere bağlı bir durum eğer kişiler bunu rol kurgu gereği yapıyorsa sorun olmaz ama gerçekten öyleyseler günlük yaşantılarına dahi bunu aktarmışsalar tabi ki olmaz yani uyum sağlayabilmek önemli birbirine her iki tarafın da aslın da

    fetishkoleizmir
  • Sanmıyorum, bu ilişkiler 2-3 günlük olmadığı sürece kavgalar ve tartışmalar olacaktır elbet. O zamanlarda baskın yani sahip veya sahibe olan kişinin diğer kişiyi hemen hemen her konuda manipüle etmesi olağan.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .