Köleliği Hayat Tarzı Olarak Yaşamak Hakkında

Kyzler34Kyzler34 Member, Vip
kategorisi FetişAlem

Bunu yapabilecek çok az kişi vardır forumda(kendi isteğiyle herhangi bir zorlama şantaj vb olmazsa) bu tarz şeyleri okuduğumda empati kurduğumda bu kadar da olmaz diyorum zevk için yapılabilir 1-2 gün ama fazlası insan için aşar yani tamam ayakları seviyoruz da biz de insanız bizim de haklarımız var ayakları beğeniyoruz diye ucube bir köle değil ağzını tadını bilen normal bir birey oluyoruz.Herkes hamburger seviyor sen hamburgerin yanında patates de seviyorsun diye köle mi olman gerekiyor ya da ben mi konuyu yanlış anladım.

sailorbutsubshoelover

Yorumlar

  • Kyzler34Kyzler34 Member, Vip

    Ben sadece ayaklara ilgi duyuyorum tabi seks anında bu kölelik tarzı şeyler olabilir ama hayat boyu yapmak bana ters

    servant
  • Bence her ayaksever (ayak fetişi) köle değil zaten, esasen her köle de ayak fetişi değil. Ama arada güçlü bir ilişki olduğu kesin. Yani kölelerin çoğu ayak fetişi aynı zamanda. Hayat tarzı olarak köle olmak kısmı ise gerçekten zor, ama ben kendi adıma istiyorum mesela. Bir kere deneyimleme şansım oldu bunu, fakat bir süre sonra ikimiz de zorlandık ve ayrıldık. Birkaç eş tanıyordum önceden, hala ayrılmadılarsa başaran var demektir.

    Tabi şöyle bir durum var yaklaşık 50'li yaşların sonunda erkeğin libidosu düşer, o zaman ne olacak bu hayat tarzına. Nasıl ki 7/24 sevişmiyorsak, 7/24'de köle olma isteğimiz olamaz diye düşünüyorum. O yüzden cinsel hayatla sosyal hayat arasındaki dengeyi kuracak bir çift, hayat tarzı sahibe-köle ilişkisini oturtur belli bir yaşa kadar.

    AndriyŞevçenkoSlave43aslan1681Kyzler34
  • Birçok ilişkim oldu ve çoğuna da ayaklardan hoşlandığımı söyledim hepsine değil. Söylediklerimin çoğu da söyledikten sonra beni domine etmeye çalıştı ama başaramadılar. Çünkü ayak fetişini sadece dominasyon zannediyorlardı kulaktan dolma bilgileriyle.

    Ben domine edilecek bir karaktere sahip değilim. Yani yapıma aykırı çünkü özgür ruhlu biriyim. Cinsel ilişki yaşadıklarımla ise her zaman seks sırasında ayaklarını öpüp yaladım veya footjob gibi aktiviteler yaptık. Daha ilerisine gitmedim ve asla gitmem kimse de domine edemez beni.

    Özetle; ayak fetişi=kölelik/dominasyondan ibaret değildir arkadaşlar.

    @sailorbutsub dostumun dediği gibi ne istediğini bilmek çok önemli. Kırmızı çizginiz olsun iki ayak yalayacaksınız diye kırmızı çizgilerinizden asla taviz vermeyin. Bundan istifade edip adam akıllı ayak fetişi işini beceremeyen sahibemsilere ve kadınlara de prim vermeyin.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .