Kusursuzluğa Erişmek - Leydi Hanım | Bölüm.1

CCFemdomCCFemdom Member, Vip
Aralık 2022 düzenlendi kategorisi FetişAlem

Bölüm.1 - Kusursuzluğun Beden Bulmuş Hali

Leydi Hanım 19 yaşında bir üniversite öğrencisiydi, bakımlı ve aynı zamanda muhteşem bir fiziğe sahipti onu okul da hep görüyordum ancak yanına gidip konuşmaya çekiniyordum. 36 numara ayaklarını sadece uzaktan izleyip düşünmekle yetiniyordum ta ki o gün gelene kadar.

Soğuk bir kış günüydü, hocam üniversite dönem projesi için gruplar seçiyordu ve ben ise Leydi hanım ile aynı sınıftaydım hocam herkesin isimleri tek tek okumuş en son Leydi hanım ve ben kaldığım için ikimizden ortak bir proje beklediğini söylemişti çok heyecanlanmış ve sevinmiştim bu benim için bir fırsattı, ders arasında hemen yanına gidip naif bir dille numarasını istemiştim birbirimizin numaralarını alıp yarın buluşmak için karar vermiştik.

Ben yurtta kalıyordum, Leydi hanım ise tek başına ev kiralamıştı ve daha rahat edebileceğimiz düşüncesi ile evine çağırmıştı. Gün bitmiş ben ise yurda gitmiştim ancak Leydi hanımın ayakları aklımdan bir saniye bile çıkmıyordu ve sabahı iple çekiyordum, gece boyunca tüm bakımları mı yapmıştım hizmet etmek aşkıyla yanıp tutuştuğum kadının karşısına temiz ve bakımlı bir şekilde çıkmalıydım.

Sabahın 3:30'uydu gecenin tüm yorgunluğuyla yatağımda uyuya kalmıştım, 10:15 gibi telefonun alarmı ile uyanmış ve hazırlanmaya başlamış ve 15/20 dakika içerisinde yurttan çıkmıştım. Yol boyunca yüksek olan heyecanım Leydi hanımın kapısına geldiğim de zirveye çıkmıştı, kalbim resmen yerinden çıkacak gibiydi zile bastıktan sonra açılan apartmanın kapısından içeri girdiğim de bayılacak bir duruma gelmiştim. İkilem içerisindeydim yönelimi mi belli etmeli miyim, yoksa etmemeli miyim?

Daire kapısının önüne geldiğim de Leydi hanım her zaman ki gibi bakımlı ve dalgalı saçları ile muhteşemdi, göz ucuyla ayaklarına baktığım da ise ince burunlu bir siyah çorap ve beyaz renk ojeleri vardı. hafif bir tebessüm ile beni salona davet etti, heyecanlı şekilde salone geçmiş koltuğun bir köşesine oturmuştum Leydi hanım ise karşıma oturup bacak bacak üstüne atmıştı kusursuzluğun beden bulmuş hali karşımda duruyordu.

Dipnot: Arkadaşlar İlk bölüm kısa diyebilirsiniz, size hak veriyorum. İlk bölümü biraz ilerleyen süreçlerin temelini atmak ve sizin de fikirlerinizi almak için kısa tuttum, hikaye sizin isteğiniz doğrultusunda devam edeceği için eklememi istediğiniz her şeyi yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Dipnot-2: Bu hikayeye izin verdiği için @Leydi36 Hanıma sonsuz teşekkürler.

shoeloverZbznnöylesineLeydi36nizamettinKoleMete16servantKöleciksansAndriyŞevçenkoYaga.Reactions.RecordLimit.Single

Yorumlar

  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Forumda hikayeler kısmına hiç girmem,okumam,yorum yapmam,beğenmem.

    Bunun bir çok nedeni var,yazım hataları,kurgu ve başarısız senaryolar vs vs.

    Ancak @Leydi36 hanım bir hikayenin baş karakteri ise ve yazan da sen isen mutlaka okumaya değer bulurum.

    Şimdilik gayet güzel ilerliyor.Kalemine sağlık...

    @CCFemdom

    CCFemdomLeydi36
  • CCFemdomCCFemdom Member, Vip


    Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim dostum, ilk bölüm de imla vb hatalar olabilir. Yazdığım da sabah saatleriydi ancak güzel bir etkileşim yakalayabilirsem devamını çok daha güzel bir şekilde sunacağım. :)

    shoelover
  • hikayenin ilk bölümü gayet güzel olmuş. Hikayenin ana karakteri olmaktan gurur duydum, devamını bekliyorum.

    shoeloverCCFemdomservantAcemi1SakatatjoktepalmeServerfeet
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .