Dostlar insta dan tanıştığım ve kendimizi hızlı bir ilişki içerisinde bulduğum hanımefendi ile her anlamda çok iyi anlaştığımız için evleniyoruz 😍 fetiş zevk ve düşüncelerimin de doruk noktasına kadar keyifle kabul gördüğü bu ilişki her fetiş dostumuza nasip olsun!
Böyle ilişkiler çok güzel benim de böyle bir ilişkim vardı hatta bu forumda tanışmıştık ama kız için bazı şeyler çok gurur meselesi oluyor bazen bu yüzden yürüyemeyebiliyor gerçi bizimki bu sebepten bitmedi ama şu an birleşemiyorsak bu sebepten diye düşünüyorum.
Kültür çatışmasını aşamadık. Ben de daha fazla ödün vermek istemedim. Almanya da büyüyüp kars kültüründen sıyrılamamış bir hanımefendiydi. Bir noktada ömür geçmez dedim bu şekilde.
Boşver o zaman insan o ödünü vermek istemiyorsa zorlamamalı kendini, zaten ödün vermek isteseydin kendi içinden gelirdi yani hayırlısı bu olmuş diyebiliriz
Yorumlar
Mutluluklar dileriz.
Mutluluklar dileriz her fetişim başına gelmesi dileğiyle
Mutluluklar
Mutluluklarrr
Mutluluklar
Mutluluklar abim
Mutluluklar!
Mutluluklar dilerim :)
Buraya bir davetiye atarsan çeyreğimizle geliriz.
İlişki iptal arkadaşlar ayrıldım.
tam mutluluklar yazacaktım :( hayırlısı olsun diyelim o zaman
Neden ne oldu
Böyle ilişkiler çok güzel benim de böyle bir ilişkim vardı hatta bu forumda tanışmıştık ama kız için bazı şeyler çok gurur meselesi oluyor bazen bu yüzden yürüyemeyebiliyor gerçi bizimki bu sebepten bitmedi ama şu an birleşemiyorsak bu sebepten diye düşünüyorum.
Konuyu yeni gördüm kusura bakma ayrılmışsın belki de böylesi daha hayırlı senin için
Kültür çatışmasını aşamadık. Ben de daha fazla ödün vermek istemedim. Almanya da büyüyüp kars kültüründen sıyrılamamış bir hanımefendiydi. Bir noktada ömür geçmez dedim bu şekilde.
Uzun zamandır forumdan bildiğim,
Paylaşımları ile bize keyif veren,zaman zaman kıskandıran 😁 dostum,
Sana ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum,
Her şey umarım gönlünüzce olur
Tebrikler...
Boşver o zaman insan o ödünü vermek istemiyorsa zorlamamalı kendini, zaten ödün vermek isteseydin kendi içinden gelirdi yani hayırlısı bu olmuş diyebiliriz
Dostlar temennileriniz için çok teşekkür ederim, merak etmeyin psikolojik bir buhranın içinde değilim. Yeni paylaşımlar ve maceralarla buradayım.