Kirli ayağın garip bir çekiciliği var ya :D.
Bazıları resmen stunlıyor beni :D
Bi kadın şunları yalayıp yutmak için çırpınan onca insan varken niye ayağını yıkamayla uğraşırki bakarken ağzımın suyu aktı resmen ya
Ben çok sevmesem de güzel paylaşımlar emeğine sağlık
Ben ayağın doğal tadını , kokusunu seviyorum.Böyle olunca o aroma kayboluyor bence...
Tabii kirli ayak seven arkadaşlara saygı duyuyorum...
Kirli taban görüntsü aşırı hoş duruyor.
Ben de sevmem kirli ayak ama muhakkak sitede seven vardur ve site canlansın diye paylaştım. Insan kirli bir ayağı da neden yalar hiç anlamış değilim insan mikrop kapar.
Ah imge Hanım aklıma geliyor kirli ayakları görünce..:(
O da kim?
eskilerdendi kıymetli İmge Hanım.. hala tadı damağımda kirli ayaklarının. özellikle plajda çıplak ayakla gezip temizletmişti bana...:)
Yorumlar
Kirli ayağın garip bir çekiciliği var ya :D.
Bazıları resmen stunlıyor beni :D
Bi kadın şunları yalayıp yutmak için çırpınan onca insan varken niye ayağını yıkamayla uğraşırki bakarken ağzımın suyu aktı resmen ya
Ben çok sevmesem de güzel paylaşımlar emeğine sağlık
Ben ayağın doğal tadını , kokusunu seviyorum.Böyle olunca o aroma kayboluyor bence...
Tabii kirli ayak seven arkadaşlara saygı duyuyorum...
Kirli taban görüntsü aşırı hoş duruyor.
Ben de sevmem kirli ayak ama muhakkak sitede seven vardur ve site canlansın diye paylaştım. Insan kirli bir ayağı da neden yalar hiç anlamış değilim insan mikrop kapar.
Ah imge Hanım aklıma geliyor kirli ayakları görünce..:(
O da kim?
eskilerdendi kıymetli İmge Hanım.. hala tadı damağımda kirli ayaklarının. özellikle plajda çıplak ayakla gezip temizletmişti bana...:)