Ben onun 2021 yılında kölesi olmuştum sanaldan aşağılıyordu ve baya kölesinin olduğunu söylemişti. Aşırı iyi ayakları var. Zamanımda taban falan atmıştı ama silindi gitti keşke saklasaydım
Soru bana saçma geldi veta ben anlamamış olabilirim. Bir tiktokçu mu köle arıyor aramıyorsa neden kölesi olsun biri. Sadece anlam veremiyorum kastığım falan yok. Gayet mantıklı bir soru sormuştum oysa ki.
Yorumlar
Tiktok kullanmıyorum.
Merve yalçın tek geçerim
Feridenin kölesi olmak isterdim
atavratmiav tabikiiiiii
ve özüm yıldızeli
Tiktoka karşıyım kullanmıyorum kullananınız kullansın kimseye kullanmayın demek hakkım değil
Esra rabia
Ben onun 2021 yılında kölesi olmuştum sanaldan aşağılıyordu ve baya kölesinin olduğunu söylemişti. Aşırı iyi ayakları var. Zamanımda taban falan atmıştı ama silindi gitti keşke saklasaydım
Yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamadım neden bir tiktokçunun kölesi olayım ki? Tanımayız etmeyiz ve onların da böyle bir talebi yok.
Abi kasmayin bu kadar normal bir soru sadece forum da etkileşim olsun diye açılmış.
Soru bana saçma geldi veta ben anlamamış olabilirim. Bir tiktokçu mu köle arıyor aramıyorsa neden kölesi olsun biri. Sadece anlam veremiyorum kastığım falan yok. Gayet mantıklı bir soru sormuştum oysa ki.
Adam sadece merak ettiği. bir soru sormuş. Hani burasi internet üzerinde sosyalleşmek için bir forum ya ondandır.
Aklımda biri var ama ya o kişi görürse diye korkuyorum
Çok şanslısın. Ayakları da çok güzel ve sürekli paylaşmasından bu konulara hakim olduğu belli oluyordu
Henüz net göremedim ayaklarını ama sıla Ertaş prensesim ya. Kedisi var zaten köpeği de ben oliyim eğlensin benimle
Sorsun sorusunu birşey diyen yok ama böyle soruyu ben algılayamıyorum mantık olarak.
cemre solmaz