Ayakların nesi seksi?
Bir keresinde bana ayaklarda neyi seksi bulduğum ve bu tercihin beni neden tahrik ettiği soruldu. Cevap veremedim... bu böyle 🤣 Dokunmayı, masaj yapmayı, okşamayı, öpmeyi, koklamayı, ayak parmakları emmeyi, ve olmazsa olmaz footjob ve bu eğilimi (fetişi) tanımlayan her şeyi seviyorum.
Bu soruya mantıklı bir cevabı olan var mı aranızda?
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Bu içgüdüsel olan bir durum bana göre,
Mesela; meme,popo,saçlar,dudaklar büyük bir kesime ilgi çekici gelirken ben önce ayaklara bakarım,
Ojeli ve bakımlı ayaklar benim önceliğimdir Ve tabii olmazsa olmaz Topuklu ayakkabılar
Bunun bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır
Zamanında çok araştırdım,işin içinden çok da çıkamadım açıkçası :)
Bence bunun en basit ve mantıklı cevabı yüzyıllardır ve hatta belki bir kaç bin yıldır kadınların ayakları için üretilen tasarımın dibine vurulmuş ayakkabılar, bileklerinin zarafetini ortaya çıkaran takılar. Günümüzde yine ayakkabılar, inanılmaz seksi çorap modelleri, ayağın estetiğini ortaya çıkaran (yay kısmı mesela) ayakkabılar.
Yani doğada kadının ayağını ve ayağının estetiğini sürekli ortaya çıkaran göze sokan bir süreç var.
Estetik bakış açısına ve rafine zevklere sahip olan insanlar da bunun içgüdüsel bir şekilde farkında oluyor dolayısıyla fetiş olarak ta dışa vuruyor.
Yaşanılan tecrübeler ise diğer fetiş damarlarını oluşturuyor ( benim sonradan gelişen koku ilgim ve merakım) gibi.
Resmen ayak ve koku gurmesi olmak gibi bir hevesim bile gelişti...
Eklemeden geçemeyeceğim abazan veya bastırılmış cinsel duygular ile gelişen fetişlikte kesinlikle bir estetik kaygı yok. Kadının herhangi bir uzvuna erişme açlığı ve çabası kendini fetiş diye adlandıran bir çok arkadaşı köleliğe ve teyze ninesinin ayaklarına dahi hallendirir hale getiriyor.Üzücü bir detay bu da böyle.
Bence bu cevap için tıbbın beynin nasıl çalıştığını tam anlamıyla anlaması gerekiyor. Böylece cinsel yönelimlerin genetik mi yoksa sonradan mı oluştuğu cevabı netlik kazanır.
Düzenleme yapamadığım için eklemek zorunda kaldım, üzgünüm.
Bende bir soru sorayım göğüs ve kalça nın nesi seksi ? Çoğunluğun seksi bulmasından bahsetmiyorum , neden seksi bulduklarından bahsediyorum. Bunun bir cevabı var mı ?
Bence seksi olma nedeni bir kadına ait mahrem bölge olmasından kaynaklanıyor.
Bence bir kadının giyiminin memelerinin vicut hatlarının nesi seksi ise o yüzden seksidir
Bence bu biraz da ne oldugunu gorememeden kaynakli gelen merak hissinin bilinc altina vurmasindan kaynaklaniyor. Bence herkes atiyorum gogusleri acik dolassaydi, belli bir uzun sure sonra o uzuvlarin da cekici gelmesi oldukca azalacaktir. Cunku, bir seyi ne kadar goremiyorsan, o kadar aklinda kurduklarin da cesitleniyor.