Bir gardrops hikayesi!

Dostlar belki hatırlayanlarınız olur benim bir gardrops maceram var idi Ankara’dan bir hanımefendiyle.. hatta bir arkadaşımız “muhabbetinizin kesilmesine üzüldüm” diye yorum yapmıştı en son.
Heh işte muhabbetimiz canlandı ve ben yakında Atina’ dan Ankara’ya uçuyorum onun için. 😊
Geçen seferki gibi enfes ayakları ile sıcak temas yaşayamayacakta olsam o tatlı kadının o tatlı muhabbeti ve bu teklifi beni benden almaya yetiyor.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Ne kadar şanslısınız 😀😀
Hakikaten öyleyim. Bu benim gardropstaki 2. Vukaatım bi de. Biri de sevgilim olmuştu ta kütahya ya gittim falan takıldık 😂 don satmayı bırakamadığı için ayrıldık.
😀😀😀 o uygulamada ben de takılıyorum ama daha hiç sizinki bir deneyim olmadı bende 😀😀 darısı bizlere diyeyim 😀 taktik verebilir misiniz acaba 😀
Tatlı dil diyelim ustam kadının eksiklik çektiği duyguyu tespit edip o duyguları sözle tatmin etmek onu sana servis ediyor.
belli olmaz belki bir bakarsın sıcak servis edilen babetin yanında ayağı da servis eder :) iyi eğlenceler dostum
Ahaaha ya aklımdan geçmedi değil, umarım sürpriz olur da böyle şeyler olur.
O kadar kişiyle tazıştım böyle şans denk gelmedi
Evet haklısınız, tatlı dil gerçekten işe yarıyor. Tatlı dil konusunu ben de kullanıyorum ama işi o boyuta goturemedim daha önce. 😀😀
bekliyoruz güncellemeleri babet çorap aşığıyım
Dostlar çorapları aldım 3 saat evvel! 2 saniye bakabildim kokusuna mükemmmmmel, hemen migrostan kilitli paket aldım paketledim. Akşam eve uçuyorum Çanakkale ye. Şöyle bi iki foto çekerim siz forumdaşlarıma!
Bekleriz
bekliyoruz
Anca vakit bulabildim yükleyemiyorum ama. Network error diyor.
Resim ismini değiştir ve _ işaretleri gibi işaretleri kaldır çoğunlukla işe yarıyor
Çok saol dostum halloldu.