Profil fotoğrafımı seçin
Kraliçerania
Member
kategorisi FetişAlem
Selammmmm fetişseverler!Buraya bir profil fotoğrafı koymaya karar verdim genellikle ayak odaklı olmadığım için profesyonel çekim teklifi geldiğinde reddetmiştim ama şartmış.Olsun ayaklarımın güzelliği yeter diyerek bir kaç acemi fotoğraf bırakıyorum.. Hangisini profil yapmalıyım? Sayı olarak belirtebilirsiniz
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
3. resim demek istiyorum
6. Resim bence
Bence 1.foto
İkinci foto ben olmama rağmen 3.foto diyorum :))
3 iç gıcıklayıcı
Üç bence çok iyi
4. Fotoğraf
Hepsini kullan birer hafta süreyle değiştirirsin
super fikir
Onunla uğraşamam
Ayda bir değiştir
1 numara en seductive olanı…
öncelikle şunu belirteyim Canan Hanım gerçekten kaliteli bir sahibe bu forumda oldukça aktif ve gerek güzel paylaşımlarıyla gerek forum geneline yönelik uyarılar ve kendine dair hikayeleriyle ilgiyle takip ettiğim düzgün bir hanımefendi... Yine heyecan uyandırıcı bir paylaşım ve üstelikte bizim fikirlerimize önem verdiğini göstermiş lütfetmiş fikrimizi sormuş hepsi harika diyebilirim ama bende 3 numaraya bayıldım.
Seçilecek birşey göremiyorum ben belli olan hiç. Birşey yok sanki altın sakliyorsun
Katılıyorum dostum. Ayakların güzelliği çıplakken ortaya çıkar
Burda amacım ayak göstermek olsa tüm konularımda paylaşarak gösterebilirim böyle bir konuya ihtiyacım yok amacım ayak fetişlerinin dikkatini çekmek değil profil fotoğrafı seçtirmek.Aylar önce yazdığın mesajı cevap vermeye layık görmediğim ve burda olan diğer sahibeler gibi önüme gelen herkese ayak göstermediğim (çünkü itaat görmem için ayak göstermeme gerek bile yok benim)için kudurmanı anlıyorum.Yalnız biraz ötede havlarsan ses gelmesin.
Konudan bağımsız soruyorum siz genelde (biraz ötede havla) mı dersiniz size karşı çıkanlara?
Bana karşı çıkan herkese yanıt verme tenezzülünde bulunmam fakat daha önce yazıp cevap alamayınca konumun altına alakasız eleştirel yorum yapanlara tabiri caizse ulaşamadığı ciğere mundar diyenlere bu şekilde yanıt veririm.Başka soru?:)
Bu arada AntonyQuedre verdiğim yanıt seninle alakasız neden etiketledi bilmiyorum iptal edemedim
Problem yok, uygun bir dille fikrimi söylemiştim :) üstüme alınmadım
Başka sorum yok efendim. Soruma yanıt vererek bana ve soruma değer verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Ben size nezaket dilinde yazdığımdan neredeyse 5 6 aya yakın zaman geçmiştir unutmuş bile olabilirim benim kimseye itaatkar olmaya ihtiyacım yok kapında tükürüğüne muhtaç acizlerle karistirma kendine bak önce herkeze ayni dilde konuşabilecek yetkiye sahip değilsin insan olmayı öğren
Mesajı biraz hatırlatayım sana içinde ayaklarımı çok merak ettiğinden de bahsetmişsin bu üslubunu buna veriyorum tabii ki varoşça tartışmalara girmeyeceğim iyi geceler diliyorum:)