StellaBRC Hanim
winchester
Member
kategorisi FetişAlem
Kendisiyle kisa sure oncesinde tanismis olsak da muhtesem guzelligi ve diger sahibelerden farkli olarak dominantligiyla, ilgisiyle beni tamamen kolesi yapti tum ruhumla onunmusum gibi hissediyorum gercekten forum icin bir hediye nimet bayadir bu camiaa icerisindeyim fakat ilk defa boyle essiz bir deneyim yasiyorum.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
evet sana katılıyorum paylaşımları ve kalitesiyle farkını ortaya koymuş değerli bir hanımefendi...
Bugünden itibaren mastürbasyon yapmam yasaklandı, tanrıçamla konuşurken hep dört ayak üstünde olmam gerekiyor 00.00'a kadar yemek yemem yasak sadece su içme hakkım var sahibem sürekli dimdik gezmemi istiyor bu yüzden sürekli fotoğraflarına bakıyorum ama boşalmam kesinlikle yasak emri üzerine mastürbasyon yapıp tam boşalacakken bıraktım, kağıda 40 defa Stella hanımın köpeğiyim yaz emrini verdi yazımı beğenmedi ve düzeltmemi emretti hem fiziksel hem psikolojik çok zorlu fakat aynı zamanda da kölelik duygusunu sonuna kadar yaşıyorum.
@StellaBRC nin resimlerinin burada izinsiz paylaştığından haberi var mı?
Kadın videolarında konuşmuyor hiç birşey yapmıyor sadece ayak atıyor videonun sesi bile yok nasıl etkilenebildin
Fiziksel olarak güclü mü sana neler yapıyor ?
Sahibem ses atiyor bana
Fiziksel olarak bir sey yapmadik ama butun hayatim onun kontrolunde.
O sesten kastım videoyu çekerken konuşma sesleri boş ayak izlemek soft Fetise bile girmez
Anlıyorum hanım efendi hayal dünyanizda eglenin
yönetmek zeka işidir uygulamalarınızı çok sevdim hükmetmek eyleminin karşılığını yansıtıyor köleniz çok şanslı gerçekten...
Merak ettim brc nin bir anlamı varmı ne demek?