Yapay Zeka İmaj Oluşturma

cngz123cngz123 Member
kategorisi FetişAlem

Selam arkadaşlar,

Yapay zeka ile aranızda text script ile görseller oluşturmaya çalışanlar olduysa, bunun fetişizm gibi konularda nerdeyse imkansız olduğunu farketmiştir. Çünkü bu hizmeti sunan çoğu online platform bu imajları train etmiyor ya da engelliyor.

Bu engelle karşılaşmayacağınız, premium hizmet istediğinizde diğer uygulamalara göre fiyat olarak daha avantajlı olan, ayrıca yazdığınız script'i daha nokta atışı sonuçlar üretmek için otomatik olarak regenerate eden bir siteyi paylaşmak istedim sizinle. İngilizceniz varsa istediğiniz gerçekçi fotoğraflar üretebilirsiniz. Tabii ki pornografik fotoğraflar üretmeyecektir, ancak soft şekilde istediğiniz aktörlerle imajlar oluşturabilirsiniz:

https://ideogram.ai

Parasız versiyonunda günde 25 script gibi bir hak veriyor size. Dilerseniz bu sayfada oluşan imajları ve scriptleri paylaşabiliriz. Tabii ki yapay zeka saçma sonuçlar da verebiliyor, ancak bir kaç denemede güzel fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Bilginize :)

FetishlimaskelisinekAndriyŞevçenkoReggreyGamemordedCharismAUBArchenemy
«134

Yorumlar

  • cngz123cngz123 Member

    Örnek olsun diye bir örnek paylaşıyorum

    Script : Some college girls resting their foot on a nerdy guy in the cafe who is laying on the floor under table



    Okuyucu1234maskelisinekShoelicker83Kölecik
  • TospickTospick Member

    Hahaha biraz deneyimleyince hoşuma gitmeye başlayan bir site :D Akla gelen ilk cümleler ile oluşturunca basit bir görüntü verebiliyor fakat ne kadar anlamlı ve detaylı güzel cümleler kurar ve emirleri daha anlaşılır yazarsanız ona göre bir şeyler üretebiliyor benim hoşuma gitti bir kaç örnek buraya da paylaşalım..


    cngz123KölecikVakunluThemostloser
  • cngz123cngz123 Member

    Bir kaç tane de ben atayım. Burada hikaye tamamen sizin hayal gücünüze kalmış durumda. Oluşan bazı resimlerin diğerlerinden farklı ve daha detaylı olduğunu farkedeceksiniz. O imajın üstüne tıkladığınızda magic prompt'ta detaylı bir script göreceksiniz, o scriptten kopya çekip daha detaylı ve isteğinize uygun görseller oluşturabilirsiniz.

    Bir diğer konuda, script yazılan yeri açtığınızda, orada photo seçerseniz realistik fotoğraflar elde edebilirsiniz.



    Kölecik
  • Ayaksever56Ayaksever56 Member, Vip

    @maskelisinek Ben de fotoğraf yüklemek istiyorum ama Request failed 400 gibi bir hata veriyor, sebebi acaba server kaynaklı mıdır?

  • Bir tane de ben bırakayım o zaman

    Kölecik
  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Boyut kaynaklıdır büyük olasılık. Küçültüp deneyin.

  • tickletorturetickletorture Member, Vip

    Arada yine 6-7 parmaklı ucube ayaklar oluştursa da rakiplerine göre çok çok başarılı buldum.


  • Ayaksever56Ayaksever56 Member, Vip

    Dikkat, Erkek içerir. Uzun uğraşlar sonucu aşırı gerçekçi bir şey oluşturdum. Yazdığım şey: A captivating photograph of the legendary hero, Link, from The Legend of Zelda series. He is pictured sitting in a dense forest, leaning against a tree, and crossing his feet. His worn-out boots tell the story of his many adventures, with the soles covered in mud and dirt. In the background, the forest is lush and green, with towering trees and a crystal-clear stream flowing nearby. The atmosphere is serene and peaceful, yet filled with a sense of adventure and heroism. With smiling face
















  • TospickTospick Member

    Yeni bir mail açıp biraz daha oluşturuyorum hoşuma gitti gençler :D Giydirdiğim t-shirt foruma benden selam niteliğinde olsun :D


    Burada girdiğim yazı:


    -İngilizce-

    A captivating, high-resolution anime-style portrait depicts a Latin American woman exuding casual elegance, wearing a "fetisforum" t-shirt and jeans. Her long loose dark brown hair flows freely, framing her glasses-covered eyes as she intently focuses on her cell phone. A radiant smile and content expression light up her face, reflecting her joy in the captivating beach scene behind her. The sun sets over the bustling urban landscape, casting warm, golden hues that create a mesmerizing contrast with the vibrant beach, where palm trees sway gently in the sea breeze.She crushes the man under her feet with her bare feet

    -türçe-

    Büyüleyici, yüksek çözünürlüklü gerçek çizim bir portre, "fetisforum" tişörtü giyen, gündelik zarafet sergileyen bir Latin Amerikalı kadını tasvir ediyor kıyafet ve kot pantolon. Uzun, gevşek koyu kahverengi saçları özgürce dalgalanıyor ve dikkatle cep telefonuna odaklanırken gözlüklü gözlerini çerçeveliyor. Yüzündeki parlak gülümseme ve memnun ifade, arkasındaki büyüleyici plaj sahnesindeki neşesini yansıtıyor. Güneş, hareketli şehir manzarasının üzerinde batıyor ve palmiye ağaçlarının deniz melteminde hafifçe sallandığı canlı plajla büyüleyici bir kontrast oluşturan sıcak, altın rengi tonlar yaratıyor. Adamı çıplak ayaklarıyla ayaklarının altında eziyor.


    Kölecik
  • Bu uygulama son zamanlarda öğrendiğim en güzel şey olabilir. Çok teşekkürler @cngz123

    Kölecikcngz123Gamemorded
  • FetishliFetishli Member, Vip

    Ikinci foto da hata var kadının eli yerine ayak yapmış

  • maskelisinekmaskelisinek Administrator

    Gerçekten hoş uygulama. Teşekkürler @cngz123

    cngz123
  • FetishliFetishli Member, Vip
    Mayıs 3 düzenlendi

    Güzel uygulama ama çok hatalı resimler oluşturabiliyor ve günde bedava 25 adet resimden fazlasını oluşturamıyor benim hoşuma gitti sağol.


    Kölecikcngz123
  • FetishliFetishli Member, Vip

    Ben bu siteyi çok sevdim diyebilirim


    cngz123
  • Ayaksever56Ayaksever56 Member, Vip

    Kadın bir darth vader'da fena değilmiş.

    FetishliAndriyŞevçenko
  • FetishliFetishli Member, Vip

    Margot robbie benzemişmi bilemedim


  • Ayaksever56Ayaksever56 Member, Vip

    Bu tarz ünlüleri vs yaptırırken şöyle yazmak daha iyi oluyor; Margot Robbie (The famous female actor) tarzında.

    Fetishli
  • Herseyi harika yapıp ayak yaparken scip batirmasi rahatsız etti

  • FetishliFetishli Member, Vip
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .