Arkadaşımı sahibem yapmaya nasıl ikna edebilirim

Aytekin06Aytekin06 Member

Merhaba dostlar benim bi arkadaşım var kendisiyle yakınız ve birbirimizle her şeyi konuşuruz ve laf arasında benim ayak fetişi olduğumu öğrendi ve olağan karşıladı ve ben arkadaşımın ayaklarını gördüm ve çok hoşuma gitti asıl soru ise ben arkadaşımı sahibem yapmaya nasıl ikna edebilirim.

zeusemregizlifetis41Kölecikalexyp85Archenemy

Yorumlar

  • Çok fazla “ve” demişim kendim de rahatsız oldum

  • Tsk5151Tsk5151 Member, Vip

    Pişman olacağın şeyleri yapma Sakın

    alexyp85Salih445
  • zeusemrezeusemre Member, Vip

    açıkcası önce ayaklarini yalama ikna etmelisin eğer ayaklarini yalamana verirse ve bundan hoşlanirsa yavaş yavaş ona hizmet et

    Tsk5151
  • zeusemrezeusemre Member, Vip

    açıkcası ben direk söyle derim zaten ayak fetişi olduğunu biliyor ve bunu normal karşılıyorsa ayaklarini yalamana izin verecektir

  • Bence ciddi bir şekilde söyleme şakayla karışık söyleyebilirsin. Arkadaşımı sahibem yapmaya nasıl ikna edebilirim diye bir şeye görüşme. Sahibem olmasın ama küçük küçük fanteziler yaşayabilirsin mesela oyun oynarken filan cezalı oynayın bilerek kaybet filan. Yani velhasıl şakayla karışık olmalı direk sahibelik olayına öcü gibi bakabilir

  • The user and all related content has been deleted.
  • Yavaş yavaş ilerle. Pat diye en son söyleyeceğin şeyi ilk başta söyleme, arkadaşlığını da kaybedersin. İlk başta hafif dozlarda ayaklarına ilgi göstermeyi dene. Örn. arada bir koklasan ya da öpsen bunu izin verip vermeyeceğini sor. Dozajı yavaş yavaş arttır, yalamaya sonraki zamanlarda geç. Dikkat et sağda solda okuduğun "her kız ayaktan tahrik olur" vb. olaylarına kanma. Evet her iki taraf da uygunsa ayağından da tahrik edebilirsin ama bazı kızlar aşırı derecede huylanıyor, özellikle daha önceden benzer deneyimi yoksa duruma alışana kadar daha da hassas olabilir. Bu işte biraz ilerledikten sonra işte "bana bazen emir verir misin, aşağılar mısın hoşuma gidiyor" vb. şeklinde bir sonraki aşamaya geçebilirsin. Bunu da kabul eder ve yaparsa bir süre onu mutlu etmeye çalış. Sanki gerçekten kölesi olsaydın hayatını çok kolaylaştıracakmışsın, çok değerli ve yararlı bir şeye sahip olacakmış gibi hissettirmen lazım. Bu şekilde biraz zaman geçirdikten sonra ise teklifini yap, ilişkimizi bu şekilde sürdürelim sen benden yararlan ben de bundan zevk alayım gibi... Cümleleri farazi yazdım sen kendi samimiyet düzeyine ve ilişkine göre belirle artık. Ana mantığı anlatmaya çalıştım sadece


    Bu arada, eğer başarılı olur ve gerçekten son teklifi kabul ederse muhtemelen artık eskisi gibi bir "arkadaşlığın" olmayacak, haberin olsun. Hatta ayağına kondurduğun ilk öpücükten sonra bile sana bakışı vb. değişebilir. Aranızdaki ilişki durumuna göre mümkün de olabilir. Yani arada bir fantezilerinizi yaşayıp normal hayatta arkadaş da kalabilirsiniz belki. Ama tam tersi de düşük bir ihtimal değil, onu bil o şekilde devam et.

    karalkaardauzymaskelisinekKölecikSlave43gizlifetis41ArchenemyServerfeettenko
  • Benim de benzer bir arkadaşım var pişman olurum diye korkuyorum.

    Ben ayak fetişistiyim ama fazlası yok. Bazı hikayelerde olduğu gibi ayakları ile olan ilgimi kullanır ve farklı şeyler de talep ederse diye korkuyorum.


  • Tsk5151Tsk5151 Member, Vip
  • Her sefer bu soru geliyor her sefer yazıyorum. Forumda bir sıkça sorulan sorular açalım devamlı aynı sorularla uğraşmayalım. :)

    Niyetlendiğiniz kişinin öncelikle ayaklarıyla temas kurmanız gerekli. Bunun en "masum" şekli masajdır. Öncelikle masaj yapmaya çalışın. Sizin ayaklarınıza dokunmasına alışması gerekli. Masaj işi rutine bindikten sonra küçük öpücükler ve tırnaklara oje olayına girin.

    Masaj rutine binmiyorsa o şahıstan ümidi kesin. Mevzu sadece fetişizm değil, niyetlendiğiniz kişinin sizin dokunmanızdan ne hissetiği de bir o kadar önemlidir.

    Ayrıca her kadın dominant olmak zorunda değil, nasıl erkeklerde master-"normal"-slave tipleri varsa kadınlarda da aynısı geçerli.

    Trample yaptığım bir bayan üzerimde o kadar kötü oldu ki, hemen indirip mevzuyu zannedersiniz ben onu eziyorum.

    Kısacası yavaştan başlayın olmuyorsa çok zorlamayın, boşuna denmemiş zorla güzellik olmaz diye.

    NeznayaServerfeetmaskelisinek
  • İkna edemezsin içinde varsa ancak onu uyandırabilirsin

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .