Düşünceniz?

fifalafiostafifalafiosta Member
kategorisi FetişAlem

Arkadaşlar ve benden yaşça büyük abilerim hepinize merhabalar..

Ben normal de yaşadıklarımı anlatacağım. Bir çok hikaye var tamamlayamadığım. Bilgisayar bozuldu ve yoğun iş temposun da çalışıyorum. Hikayelerimi yazamıyorum bu sebepten. Fakat foruma canlılık gelsin diye paylaşımlara başlayacağım ufak çaplı..

İlk olarak bu konuyu seçtim;

Şimdi sex sohbet hatlarını bilirsiniz ücreti biraz fazla. Ben hep aramışımdır o numaraları tabi o zamanlar yaşımız küçük :) Yine bi ara konuşurken dedim ki karşımdaki kişiye buluşalım bana sahibelik yap vs. Kabul etti 500₺ karşılığında. Reel de görüştük yaptı etti aradan 3 sene geçti. Şimdi yine gitmeyi planlıyorum maaşı aldığımda geçen evine gittim konuştum kabul etti. Sizce bu kadını nasıl dominant sahibe yapabilirim. Evet yavaş yavaş uğraşırsam olur fakat ben bunun hızlı olmasını istiyorum. Şu an için para için yapıyor bunu. Biraz yaparken haz almalı bu durumdan bu duruma nasıl çevirebilirim?

Ayrıca dilerseniz kadınla olan bu durumu detaylı anlatabilirim..

Extra olarak başka bir başlık altında apartmanlarda gördüğüm güzel kadın ayakkabılarını yalayıp resimlerini çekiyorum. Dilerseniz bu tarz bir seri paylaşabilirim.

Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Sohbet oldukça insanların paylaşım isteği çoğalır..

KölecikArchenemy

Yorumlar

  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Öncelikle naçizane fikirlerimi ve tavsiyelerimi anlatayım ;

    Burada önemli olan karşı tarafın gerçekten hangi karaktere sahip olduğu.Sana karşı sahibe rolüne mi bürünüyor yoksa ,haz alıyor mu gerçekten? Bunu açıkça sor ve yanıtını mutlaka al.

    Eğer sadece para karşılığında bu role giriyorsa boşa bir seans olur ve sen de istediğin keyfi ve hazzı alamazsın.

    Ama gerçekten dominant bir karakterse ve içinden gelen böyle bir his varsa , emin ol istediğin insanı karşında görürsün.

    Son olarak ; kapılardan ayakkabı almak zordur,nasıl başarıyorsun? Yaptıysan görmek isterim ve sanırım forumdaki arkadaşlar da benim gibi düşünüyorlardır.

    bogdanstancu[Silinen Kullanıcı]fifalafiostaAndriyŞevçenko
  • Kadın dominant değil.para için yapıyor fakat benim bir huyum var. Bu işi bilmeden yapan kişiler daha hoş. Yani şöyle para için yapan sahibenin ayağını yalamak değil yoldan geçen bir kadının ayakkabısını yalamak daha çok zevk veriyor. Çünkü para için yapıyor yapan kişi..

    Kadında da durum aynı fakat sahibelik kavramınj bilmiyor ve sıradan birisi olduğu için aşırı zevk alıyorum..

    Başka başlık altında kapı önünde yaladığım ve resim çektiğim ayakkabıları paylaşayım. Eğer yeterince beğeni veyahut istek gelirse kadın ile yaşadıklarımı anlatacağım hikaye tarzında. Mini hikaye olacak ama yapmadığımız çok az şey var :)

    Archenemy
  • Merakla bekliyoruz ayakkabı paylaşımlarını dostum.

  • Dostum bence kadınla olan ilişkini akışa bırak, eğer çok şey söylersen ve yaparsa belki şuanki o yabancı zevki alamazsın ayrıca bu haliyle de çok zevk aldığına göre zaman ayırabilirsin buna belki karakteri bu yöndedir ve seninle keşfedebilir bu durumu :) ayrıca ayakkabı paylaşımlarını da görmeyi isteriz :)

  • Kadın ile maaşı aldığımda görüşmek isteyeceğim :) Uygun bir zamanda burada yaşadığımı anlatacağım..

    Farklı konu açıp bina içinde çektiğim ayakkabıları paylaşıyorum şimdi.

    berkaybogdanstancuArchenemy
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .