Yorumlar

  • Bazı resimleri videodan kırptım. Video olarak yükleyemedim. Zaten elimdeki resimleride yükleyemiyorum. Hata veriyor nedense. Resimleri ekran resmi alıp yükleyeceğim sizler için.

  • Ben inanıyorum ki şu ilk yüklediğim resimler fetiş arşivlerinde yerini koruyacak. O kapalı iki kızı görmeniz lazımdı ben hayatımda böyle bir şey görmedim.

    Elimde olan arşivi sizlerle paylaşmak isterdim fakat hem kaydetmedim hemde resimleri silmiştim. Şans eseri bu kızların resimleri google resimlerinde gördüm telefon yedeklemiş. İnanın bende olan yedek arşivi tr de kimse yoktu bu kadar iddaalıyım. Fakat bi ara şu ayak olaylarından uzak kalmak istedim o ara sildim her şeyi. Neyse size iyi forumlar istediğim şey beğeni veya teşekkür değil sadece yorum yazmanız. İnsanlarla konuşmayı seven birisiyim. Resimleri ne zaman çektim nasıl çektim sahibi nasıl biri gibi sorularınızı bekliyorum :)

    Serverfeet
  • Sağdakileri göründüğünden daha fazla yalamıştım :)

    fantasyfeetstyleshoeloverFadılGecefootrub
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Kapı önü ayakkabıları bir efsanedir,gerçekten harika paylaşımlar.

    En üstteki beyaz ayakkabılı seriye de bayıldım,özellikle süt gibi beyaz topuklara...

    Emeğine sağlık...

    fifalafiosta
  • Diline ve eline sağlık dostum :) şahane çizmeler. Çok şanlısın.

    fifalafiosta
  • Şimdi corana var ve havalar soğuk evden çıkmıyorlar. Dolayısıyla ayakkabılardan istediğim hazzı pek alamıyorum. Fakat ayakkabının üst kısımlarını yalarken hoş oluyor. Yaz ayını bekliyorum. Türbanlı babetleri için:)

  • Teşekkür ederim. Fakat şanssız olduğum bir konu var burnum fazla koku almıyor alerjimden dolayı. Şöyle anlatayım ilaçları kullandığım zaman o has koku geliyor fakat ilaç olmadığı zaman koku yok pek. Şu sıralar ilaç kullanmadığım için koku yok yalamakla idare ediyorum shhshs

  • Özellikle babetten çok umutluydum. Fakat benim hastalığımla bi ilgisi yok ayakkabılar hiç kokmuyor. Yalıyorum tad yok. Bizim binadakiler çok iyi ya da yaladığımda ayaktan daha zevkli geliyor. Kokusu efsane ayakkabılar var.. yinede bu kaçamaklar hoş oluyor

    shoeloverTaylanokucshoecummertrKöleciktoesday1fantasyfeetstyle
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Fotolar çok iyi,iştah açıcı duruyor evet :)

    fifalafiosta
  • Slave43Slave43 Member, Vip

    Öncelikle zaman harcayıp emek vererek bu tarz paylaşımlarla forumu renklendirdiğiniz için teşekkürler. Soldaki bot nedense beni çok etkiledi ve sahibi direk genc ve siyah giyinmeyi seven biri olarak gözümde canlandı. Sağdakinin sahibi ise biraz daha yetişkin hafif balık etli diyebiliceğimiz birisi gibi. Yukarıda da belirttiğim gibi soldaki bana daha hoş geldi. Aynı apratmanda oturduğunuza göre sahibini daha önce gördüğünüzü düşünüyorum. Eğer gördüyseniz rica etsem fiziğini yazılı olarak tarif edebilirmisiniz.

    fifalafiostaxthe
  • Attığım resimlerdeki ayakkabıların sahiplerinin hepsi ile aynı binada oturmuyorum. Fakat senin bahsettiğin ayakkabı sahiplerini biliyorum çünkü çok fazla sipariş götütüyorum. Her gittiğimde yalıyorum :)

    Sağdaki 37-38 yaşında 1.65 civarı bi kadına ait kadın çok hafif kilolu öyle balık etli değil. Açık kapalı değil.

    Soldaki ise bir tanrıçaya ait diyebilirim. Boyu 1.68 civarı falan. Saçları hafiften kıvırcık 24-25 yaşlarında. Göğüsleri ideal büyüklükte. Kalçası ise dolgun ve güzel. Açık saçlı ve dediğin gibi genelde kapalı renk giyiyor kot olsun eşofman olsun hep siyahtı. Yüz olarak da güzel birisi. Kendisini tanımak isterdim açıkçası :)

    Güzel yorumun için teşekkürler

    Slave43xthe
  • footrubfootrub Member, Vip

    harika içerik, eskiden apartmanda içine boşalmadığım ayakkabı bırakmazdım, ayakkabısını dışarı koyanlara bi ceza kesmek için :) güzel içerik

    fifalafiosta
  • paylaşımlar harika özellikle tabanları göstermen çok hoşuma gitti

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .