Fetişalem kullanım rehberi

Bu yazıyı okuyorsanız topluluğumuzu görmüşsünüz demektir. Ortak veya benzer zevkleri olan anlayışlı ve üyeliğe açık bir fetiş forumuyuz.
Henüz üye olmadıysanız tek yapmanız gereken kayıt alanlarını doğru bir şekilde doldurup başvuru yapmanız. Mail adresiniz kimse ile paylaşılmayacak ve gereksiz reklam vs atılmayacaktır.
Eğer üye olduysanız başlayalım.
Öncelikle profil resmi ve hakkında bölümü bizler için hem ayırt edici hem de önemli. Bu yüzden bunları doldurmanız sizin için de iyi olacaktır.
Katılım göstermeyen üyeleri pek sevmiyoruz. Sebebi de kullanılıyor hissi doğurması. Gelip okuyup, bakıp gitmeniz hoş değil. Sizlerin de en azından düşüncesi, teşekkürü, fikri önemli.
Hiç katılım göstermeyip sadece kadın üyelere özel mesaj atan duvarlarına yazan üyeleri de pek sevmiyoruz.
Üye olduğunuzda gelen e-posta adresi onayını mutlaka tamamlayın, çünkü eskiden olduğu gibi mail sorunu yok artık.
Bizlerle paylaşmak istediğiniz anı, hikaye, resim konusunda çekinmeyin lütfen.
Yorumlar
Sitemiz özellikle mobil kullanım için tasarlanmıştır. Bu yüzden resim eklemek için resim butonuna, video için < > embed butonuna tıklayabilirsiniz.
Ataç butonu da pdf, docx tarzı yüklemeler için uygundur.
Sitenin etkinlik bölümü herkese açık olduğu için orada yapacağınız paylaşımlara ekstra dikkat edin kurallara aykırı paylaşım banlanmanıza sebep olabilir.
6.satırdaki üyelerin sayısı oldukça fazla.Nedense ben de pek sevmiyorum :)
Sormak istediğiniz soruları veya yardım isterseniz moderatör olarak @Altes @shoelover ve @maskelisinek olarak bizlere sorabilirsiniz.
Erkek ayakları ile ilgili paylaşımlarda başlıkta belirtelim lütfen
Beğen ve Beğenmeme butonları iyi olmuş @maskelisinek
Biraz bildirimleri karıştırdı ama idare edin. Türkçeye çevrilmesi gerekiyor.
1000 puanı geçen üyelerimiz mesaj atabilir. Otomatik tanımalma bazen çalışmıyor. Başka unsurlara da bakıyor. Mesaj atarsanız vip üyeliğiniz verilecektir.
Ayrıca paylaşım ve puan yerine ücretli de vip üye olabilirsiniz. bunun için mesaj atıp bilgi edinebilirsiniz.
@maskelisinek VIP üye avantajları nelerdir?
Vip kategorisini görme ve reklamsız site
@maskelisinek site linkini instagram profilime koysam olur mu?
Olur tabi
@maskelisinek max ne kadar büyüklükte bir videoyu direkt paylaşabiliyoruz forumda
Drive ya da yadisk linki olarak atman daha mantıklı
Teşekkürler