sahibe dilek kaya
terliğimben
Member
kategorisi FetişAlem
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Ben de hayranlarından biriyim,hatta bizim foruma üye kendisi biliyor muydun :)
Ama uzun zamandır girmiyor sanırım;
Nasılsınız Efendim ;
@Reddress 😘
Aaa ben bilmiyordum
Selam, durumu olmayanlar mail üzerinden üye olup sayfamı takip etsin, ücretsiz videolarım açılacak.
lütfen kafanız karışmasın takip ücretsiz, takip edince ücretsiz olan videolar açılıyor elbette ücretli olanlarda var.
takibe almayanlarda açılmayacaktır.
iyi seyirler 💋
Yine harikasınız... Teşekkür ederiz forum adına
Sizi tekrar burada görmek ne güzel...Keşke mesajıma bir like atsaydınız da havalara uçsaydım Dilek Hanım 😍
Ateşi yakan Admine bir teşekkür yok mu? :((
Teşekkürler @shoelover Ben onlyfans a baktım sayfası kapanmiştı. Simdi kendisini bulmus oldum.@shoelover
başlığı açan üyeye bir teşekkür yok mu? :((
Yorum olarak katkıda bulundum,ilk ben yazdım hatta...
Teşekkürler yine de
Haklı bir serzeniş bence.
Bu da çok doğru. O zaman ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.
sadece şaka olarak yazmıştım aslında neden böyle ciddiye alındı anlamadım
Bu konuyu açmışsın, nasıl ciddiye almayalım. Böylece @Reddress hanım, @shoelover 'in etiketlemesiyle formu tekrar ziyaret etti, biz de kendisine ulaşmış olduk.
Kendisinde Hiç 0 Ego olması Okadar tat.vericiki seans almak için 1 dakika bile güvenmekte düşünmek istemeyeceğiniz birisi okadar tatlı naif hoş görülü anlayışlı birisiki Türkiye'de tek Sahibe bu konuda üstelik ünlü.birisi.kendide bizim camiamıza en yakışır cinsten bir kadın @Reddress
Dostum yazarken heyecanlandın mı :) Noktalama hatası olmuş, yazdıkların tam anlaşılmıyor.
Dediklerinden anladığım kısımlarına katılıyorum :)
Sahibe diye geçinenlerin yanında Dilek Hanım 0 ego ile zaten bizlerin kalplerinde ayrı yere sahip.
Kalitesi anlatılmaz yaşanır.
Bu arada Loyal Fans sayfasına üye oldum, ücretsiz bir kaç videosu var onlar bile efsane :)
İyi ki Forumdasınız sizi seviyoruz @Reddress ❤️
Dilek hanımdan seans alma şerefine nail oldum. Çok iyi birisi ve güzel ayaklara sahiptir. Saygılarımla Dilek hanım
Dostum fiyat bilgileri nedir?
En son 1200 dü 3 ay önce felan
Şimdi en az 3000 olmuştur.Enflasyon her yerde :))
Dilek Hanım hak ediyor ama,en azından bir duruşu var,işini hakkıyla yapıyor...Ya çakma kezolara ne demeli...? :))
Twitter'a İnstagram'a sahibe yazıyorum ve profillere bakıyorum da....Neler var neler....İnanılmaz bir söktör olmuş
Hepsi de Finansal köleler yazsın demiş, hahhahahahha Kahkaha attım....Kolay iş tabiii..sür ayağa ojeyi al enayailerden parayı :))
Dilek Hanım şu camiadaki en iyi sahibe adı altında gönül veren ve asla tamamen para gözü olmayıp kimseyi kucumsemeyen bir kadın bu konuda aksini iddia edemeyiz ben daha onun gibi bonkör anlayışlı dinleyici herkezi eşit gören herkese hitap eden bir okadarıda otoriteli ayrıca ünlü kadını herkes taniyor nerdeyse çokta özgüvenli verilecekse.ona verilir para
Yazdıklarına aynen katılıyorum.Hatta maddi durumu olmayanlar için bazı videolarını açık tutuyor izlensin diye.Bu kadar da anlayışlı.Bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz forum adına.Saygılar sevgiler @Reddress
Bu arada hesabına halen üye olmayanlar için
https://www.loyalfans.com/dlkkaya