Ücreti karşılığı hikaye yazdırmak istiyorum
Potlatch25
Member, Vip
kategorisi FetişAlem
Arkadaşlar ücreti karşılığında hikaye yazabilecek birileri varmı acaba ?
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Ücreti iyiyse yazarım tabi. :)
Katılıyorum sana. Eğer gerçekten akıcı giriş gelişme ve sonucun yerinde olduğu uzun soluklu hikaye yazabilecek birileri varsa ücreti karşılığı bende yazdırmayı düşünüyorum. Yaparım diyen varsa özelden yazsın fiyatını konuşalım
Arkadaslar teklifleri özel olarak alabilirim çok büyük beklenti içinde olmayın ama çok da kötü rakamlara anlasmayiz yani 😇
Killaslave bi sorun istediğinde çok güzel hikayeler yazıyor belki para için yapmaz ama bir ricada bulunun ikna edebilirseniz harika bir kalemi var benim görüşüm
Teşekkür ederim değerli tavsiyen için 🙂
Ben yazabilirim. Özelden görüşelim detaylarını
Katılıyorum ama kendisinin hikaye yazmaya istekli olacağını zannetmiyorum. İlk başlarda çok iyiydi ve düzenli yazıyordu ama son zamanlarda sanki kendisinde hiç istek kalmamış gibi ne yeni hikaye ne eski hikayelerin devamı geliyor bence bi şansını denemelei
@killaslave burdaysan eğer sende istersen beklerim kardeş 😇
Valla bilemiyorum. Eski hikaye yazma isteğim ve yaratıcılığım artık yok maalesef. Bu aralarda baya bi stresliyim tercih dönemi olduğu için. Aynı zamanda başka bir işle de uğraşıyorum. Özelden yazarsanız şartları konuşabiliriz ama birkaç bölümden fazla yazamayacığımı söyleyeyim.
Teşekkür ederim kardeş tercihler daha önemli kafanı böyle şeylere yorma o zaman 😇
https://www.wattpad.com/user/kirmizibasliklimario yazdığım hikayeler burada göz atabilirsin
Arkadaşlar bende kalemimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum halihazirda edebi denemeler yazmis birisiyim,isteyen ulaşabilir(öğrenciyim):)
Merhaba hali hazırda fetiş hikayeler yazıyorum ve bunu hem petre...dan paylaşıyor hem de burada ve wattpad'de paylaşıyorum .Eğer düşünürseniz ve teklifiniz geçerliyse lütfen benimle iletişime geçin
Merhaba bugüne kadar bu konuda (aramızda mesafe olan bir kaç sevgilimle) epey deneyim yaşadım. Olay kurgusu ve özellikle hikayeleme konusunda epey başarılı olduğumu söylerler :) tabi bunun yanında roman tutkunuyum. Teklifiniz hala geçerliyse yardımcı olurum sevgiler :)