2 sarışın :)
c2'den video ve fotoğraf aldığım 2 adet sarışını paylaşmak istedim arkadaşlar :)
ilki bu hanımefendi, bana 2 3 video yolladı, ayak tabanı etli ve başparmağı hafif büyük olanlara bayılıyorum. ayrıca sarışın, mavi gözlü çekici birisiydi. -yüzü gözüktüğü için videoları atmıyorum- birkaç tane attıktan sonra kayboldu :(
Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
diğeri de buydu, izmir'den 20 yaşında sarışın, kahverengi gözlü ve çok sevimli gözüken bir şeydi. tabanlarına bayıldım çünkü çok soft ve güzel duruyorlar.
İkincinin tabanları ve ayakları muhteşem gerçekten.
ikincinin tabanları harika
ne diyerek kandırıyorsun hocam? garip karşılamıyorlar mı
Güzel fotolar emeğine sağlık.
Bu C2 'de kadın bulamayan sadece benim heralde.
Bizim mahalle kahvesinde bile kadına rastlarım ama orada denk gelmez öyle bir yer
Asker koğuşu gibi yer,nasıl buluyor,ayarlıyorsunuz helal olsun...
Para ile arama yapıyorsanız onu bilemem tabii 😁
dostlar ikinize bir yanıt vereyim, c2de hesap arayışına girerseniz, "birisine yazayım cevap versin" falan çok zor. ben şurda bir fake kadın hesabı açsam saniyede 10 mesaj geliyor. kurtlar sofrası orası 😁 kendi hesabınızı açıp etiketleri kullanmalısınız. ben parayla alacağımı iddia ediyorum. yolladığım dekontları kanıt olarak gösteriyorum. ayakları güzel olan hanımefendilere yolluyorum fakat güzel olmayan ve her mesaj başı parayı isteyenleri istediğim pozları aldıktan sonra engelliyorum. itici birisine ayak attı diye para yedirecek kadar enayi değilim. böyle yaklaşık 1-2 yıldır yapıyorum. 10gb ve üstü video/foto birikti. buraya atsam site sallanır 😅 yavaş yavaş yüklüyorum beğeneceğinizi düşündüğüm parçaları :)
Bu kişi sonradan kaybolduğuna göre erkek olmasın (sahte hesap)?
Bu ayaklar birinciye göre daha çok hoşuma gitti
hayır, olamaz. videoları ve fotoğrafları birebir anlattığım şekilde çekti
Hocam aldığın diğer fotoğrafları bir an önce görmek istiyoruz:)
Muhteşemler :) kaç numara ayakları
yakında bunun gibi bir sürü içerik gelecek hocam merak etme, bu hanımefendinin ayağı da 37 idi yanılmıyorsam konusmalar durmuyor
konuşmaları da paylaşsan :D
Teşekkürler 😊