Yıllar önce tanıştığım kız
Yıllar önce internet de tanıştığım yabancı bir kız ile sohbeti ilerlettikten sonra bana kirli çorap ve ayakkabılarını sattığını söyleyip bu resimleri paylaşmıştı.
Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
4. Fotoğraf benim arşivimde de var
Doğrudum kim bilir kız başka kimlere gönderdi
Benim arşivimde de var 4
Dediğim gibi kıs fotoğrafları başkalarına da göndermiştir ordan da internete yayılmıştır
Arkadaslar ufak bir bilgilendirme yapmak isterim size eger bir fotografin orjinal olup olmadigini anlamak istiyorsaniz basit bir yolu var aslinda. "Google images"(https://www.google.com/imghp) isminde fotografi verdiginizde internetteki kaydini bulmaya yarayan bir servis var.
Ornek sorgu 1: https://lens.google.com/search?ep=gisbubu&hl=en&re=df&p=AbrfA8qqGyXeXKy8ccPzV1u7-6Rb_R3Rfp0OyqqI1Ppk8I43ryRVNffO62X-pmpw5yRHEDucuxnK4_PdyHlh5kL2ZaU3QSgP052_UFm6Nxkqs0xQko9kxTOyPjqyoypN5frvnAjRctlMdzIzVxSxzWHTJ55lH_cLMw6RNoRZTp5uNC6rMtPb4CxXZd5BUuJy6s8ZyTxAaGRaHXGug69TTAj3#lns=W251bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsIkVrY0tKR1EwWm1NMk4yVmhMV1F5TUdZdE5ERXhOUzA1WlRabUxUZGtaV0l5TUdGbE5XSTFNeElmVFhoNWVXeFlhWEJoYzNOaWEwaDRiR3BST0hJemVDMDBRbkZaY25GQ1p3PT0iLG51bGwsbnVsbCxbW251bGwsbnVsbCwiMC0wIl0sWyJiMjA5NTQyZC03MjQzLTQxYTctODI5ZS01MDFhZjg5NmUxYzYiXV1d
Ornek sorgu 2: https://lens.google.com/search?ep=gisbubu&hl=en&re=df&p=AbrfA8rFZF6CJwFzUPEvDebqj9_ZdswIF470hwPoqxyN-BXr-GnVfs6HDLzBbmppA02EFV5oZyS54ZBiHo58OmUkbHxYGUbsgMwR39SbskvlC_Vyy0O401T3Ww2RARVy2HA4Pt96qixpzB3CgLH1WzrPKn-EIAmHQDVunNsYs6zLyZj03KPJjkiKGm2m4rDMhqN2ksir6SquuAx22daqmj2t#lns=W251bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsIkVrY0tKR1JqWkRBeFlqWXpMVEJtTXpndE5ERTVPUzFoTkdOakxXUm1PVFZoWTJVNE5qRmtZaElmU1RKaFRrNU1kM1ZNVVUxa2EwaDRiR3BST0hJemVDMVpRbk5SY25GQ1p3PT0iXQ==
Gorebileceginiz uzere reddit basta olmak uzere bircok sitede paylasimi yapilmis. Konuyla alakasiz olmus olabilir ama aklima gelmisken boyle bir fotograf dogrulama kanalinin oldugundan bahsetmek istedim. Bunu instagram vs gibi mecralarda da hesap resimleri sahte mi falan diye anlamak icin kullanmak oldukca yararli olabiliyor.
Etkileşim kazanacağım diye internette bulduğu serileri yapıştıran yaşlı başlı amcaların foyasını ortaya çıkaran etkili bir yöntem. Teşekkürler.
Arkadaşım ben bu resimlerin sadece bende olduğunu ida etmiyorum kız kimbilir kimlerle paylaştı bu fotoğrafları ve o kişiler de muhtemelen birkaç sitede paylaştı ve resimler yayıldı.
Bilgilendirme yaptığın için teşekkğr ederim daha kolay ve temiz yolu yandex derim.
Hahahah bak hala yalanı sürdürüyor
Yalan olmaya da bilir
Merhaba herkese, Paylaştığım resimlerin kaynağı hakkında bazı sorunlar ortaya çıkmış. Ilgili resimleri bir kızdan aldım ancak daha sonra sizlerden öğrendiğim kadarıyla fark ettim ki bu resimler daha önce internet üzerinde başkaları tarafından da paylaşılmış. Bu nedenle bu resimlerin benim tarafımdan Google'dan alınarak yalan bir içerik oluşturulup paylaşıldığını düşünmeyin.
@ceyhunbozer özellikle de sana yazıyorum ama istersen yine de yalan diyebilirsin düşüncene saygı duyarım.
Hocam yanlis anladiysan kusura bakma, paylasimim senin nezninde bir sey degildi, attigim yorumda senin yalan soyledigini veya bir yerden caldigini da iddia etmedim, hatta fark ettiysen "konuyla alakasiz olabilir ama aklima gelmisken boyle boyle bir sey var paylasayim" diye de belirtmisim. Herkes bu fotograf bende de var deyince ben de boyle bir dogrulama kanalinin oldugunu belirtmek istedim, genel bir yorumdu yani yaptigim, posttan alakasiz.
Yazdıklarımın zaten seninle alakası yok