Kiza nasil ayaklarina ilgim oldugunu soylerim

Ali132546Ali132546 Member
kategorisi FetişAlem

Konuştugum bi kiz var bende yasca büyük suan normal olarak konusuyoruz yani arkadaşça ayaklarina ilgim oldugunu nasıl acillarim teşekkür ederim.

Yorumlar

• SakatatSakatat Member, Vip

Eğer ne tepki vereceğini bilmiyorsan hiç söyleme bence. Aranızdaki sohbet bozulmasın.

• FetishliFetishli Member, Vip

Ayaklara jarşı ilgin olduğunu söyle ama sanırım kızın ayaklarına karşı ilgi duyduğunu hemen söylersen sapıkça algılar.

• İste benden korkuyorum nasıl bi tepki verecegini tahmin edemiyorum

• Ayaksever56Ayaksever56 Member, Vip

Bunun için bir rehber oluşturdum konularimdan bakabilirsin. Aklına takilmiştir lan bir şey olursa buradan sor cevaplayayım.

shoelover
  • Aga sevgili olmadan soylemek sanki bunu sadece sevismek icin soyledigin izlenimi verebilir, sevgili olduktan sonra da sadece romantik anlarda bu tur seyleri soyleyebilir insan baska turlu yine sevismek icin soylendigi sanılabilir bu da karaktersiz kisiliksiz olarak dusunulmeye sebep olur . Once ayak yok sayarak sex yapılır ardindan da ayak da dahil edilir boylece baska turlu sertlesmedigine ikna olur ve kimse de bunu kisiliksizlik adına yaptigin kanaatinde bulunmaz.

• Sevişirken veya beraber otururken ayaklarına dokun. Tv vs izlerken ayaklarına masaj yap. Refleksolojinin faydalarından bahset. İlişkiniz iyice ilerlerse sevişirken öpmeye yalamaya koklamaya geçersin.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .