Sahibe - Köle ilişkisinde duygusal bağlılık

maskelisinekmaskelisinek Administrator
kategorisi FetişAlem

Sahibe - köle veya Sahip - köle ilişkilerinde duygusal bağlılık olması gerektiğini düşünüyorum. En azından köle tarafından böyle bir bağlılık olması gerektiğini. Zaten aslında o duygusal bağ bizi köle yapıyor. Biraz bu konuya demiseksüel (duygusal bağ olmadan anlamsız olması kısaca) bakıyorum.

Diğer arkadaşlar da böyle mi yoksa duygusal bağ olmasa da olur diyenler var mı? Bu konuyu tartışalım isterim.

Aslında biraz da bu yüzden paralı seanslar bana cazip gelmiyor çünkü tanımadığım etmediğim veya bir duygu bağım olmayan birine kölelik yapma fikri cazip gelmiyor.

Aslında paralı değil ücretsiz olsa da cazip gelmiyor.

yakışıklıköleSakatatselim35
Etiketlendi:

Yorumlar

  • Duygusal bağ en önemlisi. Yaklaşık 1 hafta önce bir sahibe ile tanıştım. Aslında normalde köle değilim, oldukça dominant birisiyim. Fakat ondan hoşlandığım için yapacağı ve istediği bazı şeylere saygı göstermeye başladım. Hiç yapmam dediğim şeyleri yapabilecek seviyeye geldim. Ve en önemlisi, onun duygularını önemsemeye başladım. İlk görüşte oluyor zaten. Ne oluyorsa kapı açılıyor. Onu bir görüyorsun ve diyorsun ki içinden, 'Ve sen, hanımefendi, şiir olacak kadınsın...'.

    maskelisinekSakatat
  • Kesinlikle duygusal bağ olması gerekir. hoşgeldin hoşbuldum hadi kölem ol ayaklarınızı yaliyim efendim şeklinde hiçbir şekilde samimi gelmiyor

    yakışıklıköleSakatat
  • Admincik bana yaranmak için konu mu açıyorsun sen.Duygusal bağ tabi ki şart bu yüzden seanslıklar zevk vermiyor.Para konusu da duygusal bağ kurduktan sonra zaten köle olan kişi sahibi istemese bile sömürülmek istiyor -bir çok kez tecrübeyle sabit-.Ayrıca sadece ayak fetişi olanlarla da duygusal bağlı ilişki pek tarzım değil bu yüzden daha çok köle olanlarla ilgileniyorum.

    maskelisinekcakayi
  • Bir köle olarak ben de sizinle aynı düşünce ve görüşteyim. Sonuna kadar katılıyorum size.

  • duygusal bağ olmalı hatta aşktan daha kuvvetli ama aşka benzemeyen bir duygusal bağ bir köpeğin sahibine beslediği saf sevgi ve aidiyet duygusu ile ben öyle yapmıştım ve benim için en ağır aşık olduğumu durumdan daha çok etkilemişti bu duygu beni

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .