Yakalanıp ifşa olmak

Merhaba değerli dostlar. Hiç apartmanlarda dairelerin kapı önünde ayakkabı, terlik koklarken daire kapısının açıldığı veya aşağı kattan yukarı kattan inip çıkan birileri tarafından yakalanırsak emniyete, savcılığa şikayet edilirsek bu şikayetten müştekiler bir şey tutturabilirler mi? sonuçta çalmıyoruz zarar vermiyoruz. Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar

  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Yapılan çok doğru bir şey değil,

    Tarafsız olarak bakacak olursak , suç olmasa da anormal bir durum söz konusu,

    Şikayet edilme ihtimalin düşük ama linç edilme ihtimalin yüksek :))

    Olaya kendi açından bak ;

    Kamerada ayakkabını koklayan,yalayan birini görüyorsun,tepkin ne olurdu ?

  • Doğru söylüyorsun. İki tarafın rızasıyla olursa çok daha güzel olur. Bazen kendimizi tutamıyoruz. Fetişizm yaşamak için bir çift ayak bulamayanların başvurduğu bir yöntem. Tatlı krizi gibi fetiş krizim tutunca ben o kişinin kendisini görmeden yapmıyorum kadın mı erkek mi önce emin oluyorum. Hayatımda zaten 1-2 kere ancak yapabilmişimdir. Kaçak-göçek yapınca yakalanma korkusu zaten keyif almayı azaltıyor.

    shoelover
  • apartmanlarda kapi onunde ayakkabi mi var o nasil apartman koyuyorlarsa kokla gitsin ama iclerine bosalma o zaman cok feci olur :)

  • bir de insanlar habersiz birsey yapinca ekstra sinirleniyorlar mesela ben bir escorta gitmisim seneler once kadin telefonda konusmak icin salona gitmisti ben de SIKILDIM beklerken ayakkabi koydugu dolabi vardi actim kokluyordum bu sessizce konusmasini bitirmis napiyon ya sen manyakmisin nesin diye bir bagirdi odum kopmustu yani ben fetishim boyle seylr seviyorum dedim sapik misin nesin defol ya git bak fena yaparim seni he pislik diye kovmustu evden

    yani iceri girip o terlik sahibini sksen o kadar sorun etmez ama terliklerini koklarken yakalarsa cok feci seyler olabilir sen yine de dikkatli ol hizlica elini surt icine elini kokla sonra o da ise yariyor :))

    shoeloveralexyp85Sakatat
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Yazın babet,Kışın Harley Botlar....Efsanedir

  • HayaletHayalet Member, Vip

    Bu sorunun cevabı, ayakkabı veya terlik koklamanın ne kadar rahatsız edici olduğuna ve koklayanın ne kadar açıkça görülebildiğine bağlıdır. Eğer ayakkabı veya terlik koklamanız, başkalarını rahatsız edecek kadar açık ve belirginse, bu durumda müştekiler sizi rahatsızlıktan dolayı şikayet edebilirler. Ancak, eğer ayakkabı veya terlik koklamanız, başkalarını rahatsız etmeyecek kadar sessiz ve dikkat çekici değilse, bu durumda müştekiler sizi şikayet etmekte başarılı olamayabilirler. Genel olarak, ayakkabı veya terlik koklamak, başkalarının eşyalarına zarar vermek veya izinsiz girmek gibi bir suç değildir. Ancak, başkalarını rahatsız edecek kadar açık ve belirgin bir şekilde yaparsanız, bu durumda rahatsızlıktan dolayı şikayete tabi olabilirsiniz.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .