Seans Yerleri Hakkında

Merhaba değerli dostlar. Hiç seans almadığım için sizlere danışıyorum. Sahibelerin bir kısmı kendi yerinde bir kısmı otellerde seans veriyorlar. Sahibenin kendi evinde seans almak istemem bazı çekincelerim var. Ne kadar teyitli olursa olsun kimse mesela gizli kamera ile görüntülerimin alınmamasını bana garanti edemez. Eli silahlı biri ya da birileri tarafından gasbedilme gibi tehlikelerde var. Haberlerde izlemiştim biri erkek biri kadın iki sevgili çete kuruyorlar. Kadın flört sitelerinden birinden başka bir erkekle anlaşıyor. O erkek eve geldiğinde iki sevgili tarafından silahlı gasba uğruyor mağdur erkek ise telefon para ne varsa vermek zorunda kalıyor. Otellere gelecek olursak seans alacağım sahibe ile aynı odayı tutmamız. Sonuçta ikimizin kimlikleri aynı otel odasını tuttuğumuza dair devletin kayıtlarına işleniyor. Devlet şöyle diyor; Bir kadın bir erkek aralarında nikah yok aynı odayı tutmuşlar. Devletin arşivlerinde bu şekilde anılmak istemiyorum. Güvenilir yani beni sevgiliyse gasbetmeyecek bir sahibe bulsak Airbnb evleri nasıl olur bu hususta. Kendi kimliğimle evi tutsam bile sahibenin kimliğine gerek kalmadan airbnb evine getirebilirim sanki. O zaman devletin kayıtlarına kötü bir şekilde geçmemiş olurum. Düşünce ve fikirlerinizi merak ediyorum. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Etiketlendi:

Yorumlar

  • mmercyymmercyy Member, Vip

    günübirlik apart tutabilirsin dostum

    kungfulover175
  • shoelovershoelover Member, Moderator, Vip

    Seans esnasında maske kullan,

    Hiç bir şekilde kendini belli etme,

    Bu kadar....

    Kamera ve foto asla kabul etme....

    kungfulover175nizamettinSakatatservant
  • daha da fecilerini anlatiyim sana bu yasanmis bir olay - netten kizla tanisiyo benim fetish sohbetlerinden yillarca tanidigim bir dostum - kiz bundan finansal kolelik istiyo bu da yapiyo 19 yasinda citir ve super seksi kiz sonra bu kiz kayboluyo emniyete cekiyolar cocugu neden bu kadar para yolladin hukukun neydi diye ailesi falan herkes herseyi ogreniyo rezil oluyo bi de sorguda da hirpalaniyo inandiramiyo polislere guluyolar doverken amk rezili falan diyolar merkezde .Turkiye denen afganistanla ayni ligde olan bir ulkede bu isler her zaman riskli bosver kliplerden gorsellerden falan devam et ben corap ayakkabi bile almayi biraktim o olaydan sonra en fazla bildigim bir yer var kimliksiz kabul eden saatlik ev orda guvendigim bi kac kizla elden nakit vererek seans aliyorum kimseye guvenilip fantazi yasanmaz bu devirde

    kungfulover175shoelover
  • ama illa ki seans alacaksan 5 yildizli sehrin en bilindik otellerinde al onlarin guvenligi daha saglam kiz banane ben evlenmeden erkekle ayni odada kalmam sicilime islenir diyorsa da senin bilecegin is deyip yol ver

    5 yildizli oteller baskin yemez - apart oteller 7 gunun 3 gunu baskin yer o da sana patlar sonra ugrasirsin merkezlerde

    kungfulover175
  • Eğitim sistemi ve ekonomi çok düşük maalesef ülkemizde. Bu tür durumlarda başına sorun açılması çok olası, seans gibi şeyler bana çok güvenli ve mantıklı gelmiyor şu dönemde.

  • servantservant Member, Vip

    Vah benim zavallı ülkem ne hallere düştün sen. Ben 51 yaşındayım. 2001den 2016ya kadar güvenilir kaliteli sahibelerden seans aldım ve hiç kötü şey yaşamadım. Son 5-6 yılda sahtekârlık pespayelik çok arttı maalesef. Şeytanlık dolandırma kazıklama hér yerďe. Ülkemiz mafya bozuntularının cenneti oĺdu. Eskiden korkmadan seâns almaya giderdik. Şimďi korkmadan ATM den para çekemiyoruz.

    shoeloverkungfulover175Melisyanar1
  • Airbnb bence en iyi seçenek

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .