Ayak kölesi olmakla ayak fetişizmi arasındaki fark tam olarak nedir?

uunlu248uunlu248 Member
kategorisi FetişAlem

tam olarak nerede ayrılıyor bu iki konu

Yorumlar

  • HayaletHayalet Member, Vip

    Ayak Fetişizmi basitçe ayaklara karşı bir hayranlık ve çekim duygusu diyebiliriz. Ayakların Ayak Fetişizmi ve Ayak Kölesi Olmak: Fark Nedir?

    Ayak fetişizmi basitçe ayaklara karşı bir hayranlık ve çekim duygusu diyebiliriz. Ayakların görünüşünden, kokusundan veya dokunuşundan zevk alan insanlar bu kategoriye girer. Ayak fetişizmi yaygın bir durumdur ve her iki cinsiyette de görülebilir.

    Ayak kölesi olmak ise biraz daha karmaşık bir olay. Ayak kölesi olan kişi, başka bir kişinin ayaklarına tapar ve ona hizmet eder. Bu hizmete ayakları yıkamak, masaj yapmak veya öpmek gibi şeyler dahil olabilir. Ayak köleleri genellikle ayak fetişisti de olurlar, ancak her ayak fetişisti ayak kölesi olmak istemez.

    Peki bu ikisi arasındaki farklar nelerdir?

    Cinsellik: Ayak fetişizmi cinsel bir çekim duygusu içerirken, ayak kölesi olmak cinsel bir ilişki içerebilir veya içermeyebilir.

    Güç dengesi: Ayak fetişizminde genelde güç dengesinin eşit olması daha yaygındır. Ayak kölesi olmakta ise hiyerarşik bir yapı vardır ve güç dengesinin köleye bağlı olduğu söylenebilir.

    Rıza: Ayak fetişizmi her iki tarafın da rızası ile yapılan bir aktivitedir. Ayak kölesi olmak ise kölenin rızası ile veya zorla yapılan bir aktivite olabilir.

    uunlu248SakatatFetişisttavşan
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .